To je to što me zanima!

U požaru je izgorio skoro cijeli hotel Jadran na otoku Krku

U Omišlju na otoku Krku buknuo je jutros požar u napuštenom hotelu Jadran. Šteta se ne zna, no spašen je samo mali sjeverni dio, rekao je zapovjednik vatrogasaca
Vidi originalni članak

Hotel Jadran u Omišlju na otoku Krku u potpunosti je gorio u požaru koji je izbio jutros oko 6.00 sati. Nekoliko minuta nakon policijske dojave gašenju požara prionulo je deset vatrogasaca sa tri vozila iz postaje Krk. U pomoć su ubrzo pozvali još dva vozila sa šest vatrogasaca iz Njivica. Požar je lokaliziran sat vremena kasnije. U hotelu koji nije u funkciji i koji ljeti služi za smještaj pomoćnog osoblja nije bilo nikoga te na sreću nema ozlijeđenih.

- Koliko sam upoznat hotel se pripremao za sezonu. To je stari objekt na tri etaže, uglavnom drvene konstrukcije. Svi podovi i stropovi su drveni te je žestoki plamen probio kroz krov i prozore. Uspjeli smo spasiti jedan manji sjeverni dio, ali uglavnom je sve izgorjelo i šteta je velika - rekao je Vinko Petrov, zapovjednik javne vatrogasne postaje Krk.

Uzroci kao i procjena materijalne štete još uvijek se utvrđuju.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • AntoniaNia 06.04.2011.

    sta je sa da sempre-om??? ja briem da su to instalacije

  • jethro_tuller 06.04.2011.

    mozda je nekome u interesu pa je podmetnut. hotel nije bas donosio novce,mozda u ovakvom stanju osiguranje donese.

  • rearea 06.04.2011.

    Ah Jadran, dobro da nije Učka, jer bi je morali ako ništa onda bar zbog pjesmice (omišalj omišalj i valovi plavi...) renovirat :-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare