To je to što me zanima!

U narednim satima Hrvatsku bi moglo pogodti jako nevrijeme

Europske meteorološke službe oglasile su narančastu opasnost za Sjeverozapadnu Hrvatsku. To znači da nam prijete pljuskovi, jak vjetar, ponegdje je moguća i tuča
Vidi originalni članak

Sjeverozapadnu Hrvatsku u idućih nekoliko sati moglo bi zahvatiti olujno nevrijeme praćeno obilnim pljuskovima i tučom, izvijestili su iz europskih meteoroloških službi i oglasili narančastu opasnost. Nevrijeme prijeti i Sloveniji, Austriji, Mađarskoj i Češkoj, piše Jutarnji list.

Državni hidrometeorološki zavod je oko 13 sati također izdao upozorenje kako su u Zagorju, Međimurju, zapadnoj Slavoniji i Podravini mogući lokalni pljuskovi i grmljavina koji ponegdje mogu biti praćeni jakim vjetrom i tučom. Još jučer najavili su kako će u sljedećih nekoliko dana temperatura pasti za više od deset stupnjeva.

Meteo alarm izdaje upozorenja o vremenskim prilikama u četiri boje, crvena označava najveću opasnost od vremenskih neprilika, po stupnju opasnosti slijede narančasta i žuta, a zelena znači da se opasno vrijeme ne očekuje.

Nevrijeme je sinoć pogodilo njemačku saveznu državu Baden-Württemberg gdje su dvije osobe poginule. Slično je prošao i dio Austrije, a veliki broj stanovnika je ostao bez električne energije.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • rope3 24.06.2011.

    Reli su i da če bit smak svjeta pa ništ od toga

  • majda13 24.06.2011.

    ništ od pranja deka.....

  • petardeseti 24.06.2011.

    Kad vidite da Lovro najavljuje prognozu na TV znajte da će biti nevrijeme ...a ovi ostali trebaju pomoć šamana Luke da im dozove kišu pa ako padne padne ako ne Lovro će je dozvati kad tad . ali zaista je ovo jako jučer u ovo vrijeme su najavili kataklizmu za par sati a evo od svega ništa . Lovroooooooooooo brate javi seeeeeeeee

Komentiraj...
Vidi sve komentare