To je to što me zanima!

U nastavku istrage saslušat će se 12 svjedoka protiv Paravinje

Tužiteljstvo je predložilo još deset, a odvjetnik obitelji Bilić još dva svjedoka koji će govoriti o događajima vezanim za nestanak Antonije. Paravinji je produljen pritvor
Vidi originalni članak

Tužiteljstvo je predložilo još deset, a odvjetnik obitelji Bilić još dva svjedoka koji će govoriti o događajima vezanim za nestanak Antonije Bilić (17), koja je posljednji put viđena na čikolskom mostu 7. lipnja. Potvrdio je to sudac Županijskog suda u Šibeniku Igor Ninić koji vodi istragu protiv vozača kamiona Dragana Paravinje koji je u Srbiji i BiH osuđen za silovanja.

Paravinja je u Hrvatskoj osumnjičen za teško ubojstvo i pokušaj silovanja. Do sada je ispitano desetak svjedoka uglavnom na šibenskom Županijskom sudu, a većina ovih svjedoka ispitat će se putem zamolnica na sudovima u Zagrebu, Karlovcu i Zadru. Svjedočenja supruge i oca Dragana Paravinje još nisu stigla iz Srbije, potvrdio je sudac Ninić.

Dragan Paravinja u pritvoru je zatvora u Šibeniku od 22. srpnja, a nedavno mu je produljen pritvor za još 30 dana. U velikoj policijskoj potrazi, nakon što je Paravinja u BiH prvo priznao, a potom i porekao ubojstvo, 17-godišnja Drnišanka nije pronađena.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • boys 31.08.2011.

    gle pandura jedva čeka da nekaj lik napravi sa olovkom da ga može upucat

  • miki-zg 30.08.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 2 teže opomene u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare