To je to što me zanima!

U direktnom sudaru na D-1 Poljak zadobio teške ozljede

Osim kod Krnjaka, prometna nezgoda dogodila se i 500 metara prije čvora Ogulin, na 87. kilometru u smjeru Splita. Promet teče se odvijao usporeno, jednim trakom...
Vidi originalni članak

U direktnom sudaru na državnoj cesti D1 kod Krnjaka u nedjelju oko 13 sati teško je ozlijeđen 29-godišnji Poljak, a lakše 23-godišnjakinja. 

Prometnu nesreću skrivila je 26-godišnja Poljakinja koja je prebrzo ušla u nepregledni  zavoj te prešavši u suprotni kolnički trak udarila u automobil koji je naišao iz suprotnog smjera. 

U srazu su stradali njezini suputnici, a u drugom autu je bila austrijska obitelj koja je prošla bez ozljeda. Protiv 26-godišnje vozačice nadležnom državnom odvjetništvu bit će podnesena kaznena prijava. 

Zbog nesreće je promet bio u potpunosti obustavljen, a obilazak se odvija kroz Tušilović - Vojnić - Donji Budački, javlja HAK.

Promet je bio otežan i na autocesti A1 kod čvora Ogulin zbog prometne nesreće u kojoj se, bez teže ozlijeđenih, prevrnuo kamper. Vozače se poziva na oprez.

Čitatelj 24sata
Idi na 24sata

Komentari 11

  • 10.08.2015.

    M ismo jedina zemlja u Europi koja si je dopustila luksuz da ima dvije vozne trake i jednu zaustavnu umjesto tri vozne trake i sloj šodera uz cestu za slučaj da se baš netko treba zaustaviti.

  • petra1105 09.08.2015.

    zato mi starom cestom, je to 4 sata rijeka- zagreb, ali uzitak ti pokvare zivotinje koje divljaju..

  • evo me opet101 09.08.2015.

    nikako čudo kakvi sve budaletina ima za volanom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare