To je to što me zanima!

U nesreći kod Nove Gradiške poginula majka četvero djece

Biciklistica je odbačena u kanal, a od zadobivenih ozljeda naknadno je i preminula. Policija će protiv 37-godišnjaka podnijeti kaznenu prijavu
Vidi originalni članak

U teškoj prometnoj nesreći kod Nove Gradiške poginula je majka četvero djece. Na nesretnu biciklisticu (42) naletio je 37-godišnji vozač Opela.

Policija je očevidom utvrdila da je nesreći kumovala neprilagođena brzina vozača automobila, koji se prednjim dijelom svog vozila zabio u stražnji dio bicikla.

Biciklistica je odbačena u kanal, a od zadobivenih ozljeda naknadno je i preminula. Kako neslužbeno doznaje Večernji list, stradala žena na sebi nije imala reflektirajući prsluk niti upaljena svjetla na biciklu.

Policija će protiv 37-godišnjaka podnijeti kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

Idi na 24sata

Komentari 119

  • Fenix7 17.11.2018.

    Osobno mi je jako žao žene i njezine obitelji, ali koji je ispit morala položiti, dobiti bilo kakvu potvrdu, da bi se uopće smjela uključiti u promet? Bicikl mogu voziti djeca i odrasli po igralištima, travnjacima i dvorištima na vlastitu odgovornost. Ovakvih mi je više zbilja pun kufer! Najviše žalim vozača koji će "nositi na duši" ljudski život...

  • tutek 17.11.2018.

    Neprilagođena brzina? To ne govori puno jer to može biti i 100km/h a može biti i samo 30. Ono što puno više govori je da je vozačica bila na neosvjetljenom biciklu, očito po mraku. Svatko tko je vozač zna da je u mraku praktički nemoguće vidjeti bicikl sve dok ne izroni iz mraka na par metara od auta. Ujutro dok idem na posao svakodnevno viđam takve nerazumne i neodgovorne bicikliste. Jer oni vide osvijetljena vozila oko sebe a ne razmišljaju da drugi njih ne vide. Pričao mi je čovjek na poslu čija žena je tako vozila bicikl i bila je uvjerena da ju svi vide jer i ona vidi druge. Dok se jednom nije sama uvjerila kad se s mužem vozila kao suvozačica a neosvijetljeni biciklist se samo od jednom pojavio kraj njih. Od tada više nikad ne vozi po mraku bez svjetla. Naučila je na vrijeme. Neki izgleda nisu...

  • BO1960 16.11.2018.

    "prema tragovima koje je iscrtala policija dalo bi se zaključiti da je muškarac koji je udario u bicikl moje majke vozio znatno više od dozvoljene brzine. Majka je imala prednje svjetlo na biciklu i nazad katadiopter" - dio teksta iz clanka objavlje prije sat vremena. Prema tome vezano za komentare da nije propisno vozila I bila osvjetljena I da je ona krivac, proizlazi da je krivac za nesrecu VOZAC AUTOMOBILA. Sucut obitelji poginule .

Komentiraj...
Vidi sve komentare