To je to što me zanima!

U nesreći u blizini Novske teško ozlijeđena curica (3)

Vozač (55) nije se zaustavio na znak "stop". Zabio se u bočni dio auta koji je vozila djevojka (23), a ona i kćerka (3) teško su ozlijeđene u sudaru
Vidi originalni članak

U teškoj prometnoj nesreći u četvrtak oko 11.40 sati u Brestači kraj Novske četvero ljudi je ozlijeđeno, a među njima i trogodišnja djevojčica. Vozač (55) nije se zaustavio na znak "stop" na raskrižju. Zabio se u bočni dio auta koji je vozila djevojka (23). Od siline udarca, auti su se zarotirali na cesti. Vozačica (23) zadobila je ozljede opasne za život, a teško je ozlijeđena i njena kćer koja je bila u autu. Majka je i dalje životno ugrožena, a obje su u bolnici u Novoj Gradiški. Vozač i suputnica iz drugog automobila lakše su ozlijeđeni. Protiv vozača koji je skrivio nesreću podnijeli su kaznenu prijavu.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Tuva 13.03.2009.

    Sasvim slučajno znam da ozlijeđena vozačica i njena djevojčica nisu teže ozlijeđene. Majka je zadobila kontuzije i slomljena su joj 4 rebra, dok je djevojčici pukla potkoljenica i prevezena je u Klaićevu bolnicu gdje se nalazi na traumatološkom odjelu. Krivi je navod da su ozlijeđene zadobile ozljede opasne po život. Novinari bi trebali biti malo dosljedniji u informacijama o kojima pišu jer stvaraju krivu sliku o događajima, što u konačnici kasnije pričinjava dodatne probleme osobama koje su na bilo koji način sudjelovale u istim tim događajima. Korektnost prije svega.

Komentiraj...
Vidi sve komentare