To je to što me zanima!

U New Yorku stotine ljudi je prosvjedovalo protiv Trumpa

Prosvjedni skup je bio usmjeren prvenstveno protiv Donalda Trumpa, s obzirom da su demonstranti Teda Cruza prozivali rijetko, a Johna Kasicha nisu uopće spominjali
Vidi originalni članak

Više stotina prosvjednika protiv Donalda Trumpa okupilo se u četvrtak ispred njujorškog hotela gdje je organizirana gala-večera u prisustvu trojice kandidata ne republikanskim predizborima za američkog predsjednika.

Na večeri koja se održavala u Grand Hyattu, pored kolodvora Grand Central, skupljala su se sredstva za republikansku kampanju na predsjedničkim izborima.

Prosvjedni skup je bio usmjeren prvenstveno protiv Donalda Trumpa, s obzirom da su demonstranti Teda Cruza prozivali rijetko, a Johna Kasicha nisu uopće spominjali.

Među desecima transparenata koje su isticali prosvjednici, nekoliko ih je predstavljalo Donalda Trumpa kao divovski izmet. Na drugima se vidjelo zajedno Trumpa i Adolfa Hitlera s riječima "stop fašizmu". "Ne Trumpu, ne rasizmu, imigranti su ovdje dobrodošli!", skandirala je jedna skupina.

Ozračje je bilo smireno. Policajci prisutni u velikom broju nisu imali velikog posla. Prosvjednici su se na kraju mirno razišli.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • FPS95 15.04.2016.

    da tužnije ne može biti vjerovatno misle da je Hillary Clinton bolja jer je žena

  • škver 15.04.2016.

    to je to.. .! komentar suvišan!

Komentiraj...
Vidi sve komentare