To je to što me zanima!

U Ninu više nema plaža, nakon oluje pijesak je samo nestao

Priprema sezone nam je prvenstveni zadatak. Turista još ima, i u privatnom smještaju i u Turističkom naselju Zaton, ali ima i puno otkaza rezervacija, kaže ninski gradonačelnik Emil Ćurko
Vidi originalni članak

Ukupna šteta u Gradu Nini još se zbraja, a gradonačelnik kaže da neće bit manja od 50-60 milijuna eura. Istaknuo je kako ne nevrijeme uništilo gotovo sve plaže pa je upitna i turistička sezona iduće godine.

- Radi se na čišćenju grada. Najveći problem nam je sada kako i na koji način pripremiti sljedeću turističku sezonu jer se dogodila strašna erozija plaža s kojih je pijesak praktično nestao. Priprema sezone nam je prvenstveni zadatak. Turista još ima, i u privatnom smještaju i u Turističkom naselju Zaton, ali ima i puno otkaza rezervacija - kaže ninski gradonačelnik Emil Ćurko i dodaje kako prema dosadašnjim procjenama iznosi 50-60 milijuna kuna, piše Zadarski.hr.

Idi na 24sata

Komentari 64

  • StapickoKasika 19.09.2017.

    Neka bit će jeftinija pizza u gradu. Samo kako priko mosta.

  • spotlessmind 18.09.2017.

    Ma kakvih 60 mil eura? U Ninu su prirodne netaknute plaže, neuređene, a more će samo vratiti pijesak. Izmišljena cifra, jedva su dočekali da se mogu ugrabiti!!

  • Istina11_1 18.09.2017.

    Neka objadni gradonacelnik zasto je u sklopu grada osnovao poduzece za razvoj turizma ? A vec ima Turisticku zajednicu .

Komentiraj...
Vidi sve komentare