To je to što me zanima!

U Nišu studenti i profesori Medicine štrajkaju glađu

Deset studenata koji su počeli štrajkati glađu u utorak pridružilo se i 20 profesora. Traže ostavku direktora Klinike zbog loših uvjeta za rad
Vidi originalni članak

Studentima koji štrajkaju glađu na niškom Medicinskom fakultetu u srijedu se pridružilo i dvadeset profesora stomatološkog odsjeka. Svi oni traže ostavku direktora Klinike za stomatologiju Dragana Krasića te bolje uvjete za teorijsku i praktičnu nastavu na toj klinici.
- Znanstveno nastavno vijeće Medicinskog fakulteta apeliralo je na nas da prekinemo gladovanje. No nama nije preostalo ništa drugo do ovakvog prosvjeda koji ćemo nastaviti do podnošenja ostavke direktora Krasića - kazao je novinarima predsjednik Štrajkačkog odbora studenata stomatologije Dimitrije Mirković, piše Blic. Desetero studenata koji su počeli štrajk glađu u utorak pridružilo se u srijedu 20 profesora i još dva studenta. Dekan Medicinskog fakulteta Milan Višnjić pozvao je studente stomatologije da se od ponedjeljka vrate na nastavu te im obećao do tada osigurati alternativni prostor za predavanje i vježbe u Domu zdravlja ili nekoj drugoj medicinskoj ustanovi.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare