To je to što me zanima!

U Nizozemskoj uhićen hrvatski Srbin optužen za ratne zločine

Milutin Graić u Nizozemskoj je posljednjih deset godina živio sa ženom i dvoje djece, a mnogi ih opisuju kao "jako fine ljude". U srijedu ga je uhitila policija
Vidi originalni članak

Hrvatski Srbin Milutin Graić (41) uhićen je u nizozemskom gradu Roosendaalu. Hrvatska ga traži zbog ratnih zločina, a uhitila ga je posebna jedinica Nacionalne policije.

Graić će Hrvatskoj biti izručen što je prije moguće, istaknuli su iz nizozemskog državnog odvjetništva. Milutin Graić u Nizozemskoj je posljednjih deset godina živio sa ženom i dvoje djece, a mnogi ih opisuju kao "jako fine ljude".

Graića je prošle godine otkrio novinar koji prati kriminal te je o svemu obavijestio državno odvjetništvo u Nizozemskoj. Graić je tijekom rata bio pripadnik milicije, koju je vodio Milan Martić, bivši vođa tzv. Srpske Krajine. Hrvatska je prošlog tjedna dala zahtjev za njegovim uhićenjem, a uhvatili su ga u srijedu.

Idi na 24sata

Komentari 239

  • ankastazio 29.03.2014.

    neka su njega nizozemci uvatili, blago nama niko sritniji od nas, oni su ga i uvatili samo zato da ne bude u njihovoj državi

  • ojdimidojdimi 29.03.2014.

    ima ih još puno što uživaju u životu.....................

  • ivan ivić_1 29.03.2014.

    Toje smrad kojem netreba ni ime spominjati gleda ćeš krajinu iz kraja i ostaćeš bez jaja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare