To je to što me zanima!

U noći buknuo auto u Petlovcu, vatrogasci u njemu našli tijelo

Policija je u utorak ujutro započela očevid u Ulici Hrvatskih branitelja u Petlovcu nedaleko od Belog Manastira. Pokušavaju utvrditi identitet poginulog čovjeka
Vidi originalni članak

Očevid je u tijeku, zasad samo možemo potvrditi da smo dojavu dobili u ponedjeljak nešto prije 23 sata o požaru automobila u Petlovcu, rekli su nam to iz PU osječko-baranjske nakon što je Županijski centar 112 izvijestio da su u izgorenom automobilu našli tijelo.

- U vozilu je smrtno stradala jedna osoba, čiji identitet nije utvrđen, a na tijelu nisu pronađeni tragovi koji bi ukazivali na nasilnu smrt u smislu kaznenog djela. Očevid je u tijeku - kažu iz policije.

Kako doznajemo, to je bilo u Ulici Hrvatskih branitelja u samom Petlovcu. Požar su ugasili vatrogasci JPVP Beli Manastir, koji su našli tijelo. Na intervenciji je bila i Hitna pomoć no nisu mogli pomoći čovjeku. Ogradili su područje i zabranili promet.

Tijelo je poslano na identifikaciju, a mogući uzroci požara bit će najvjerojatnije poznati do kraja dana.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Croatia will not forget 20.02.2024.

    Prestrašno ! Ovdje je nejasno s obzirom da nisu pronadjeni tragovi nssilne smrti zašto je preminuli ostao u gorućem automobilu !? Meni tu smrdi na planirano ubojstvo i kojem nema tragova nasilja ali obdukcijom se takodjer nemože utvrditi jeli mu netko nešto stavio u piće i kada je zaspao da je namjerno zapalio automobil !? Treba utvrditi tko je još bio sa njim i autu , ispitati ne radi li se tu o ubojstvi iz ljubomore / prjevare itd ?

  • Prekobicnjak 20.02.2024.

    Svaki auto stariji od 10 godina bi trebao imati uređaj za samozapaljenje.

  • Palamudan 20.02.2024.

    Samozapaljenje

Komentiraj...
Vidi sve komentare