To je to što me zanima!

U Novalji pokopali majku s kćeri (45) koja ju je ubila

Nalaz obdukcije tijela Ljiljane Avdić Dabo koja je ubila majku Milu napravili su u subotu no rezultati nisu poznati. Novalja ih je ispratila u tihoj povorci
Vidi originalni članak

Ljiljanu Dabo Avdić (45) i njenu majku Milu Dabo (68) na mjesnom groblju u Novalji ispratilo je nekoliko stotina ljudi. Ljiljaninu kćer (14), potpuno potresenu i izvan sebe prema majčinom i bakinom grobu vodili su i pridržavali otac Osman i 16-godišnji brat. U tihoj povorci nakon tragedije kakvu Pažani ne pamte bili su i načelnik Općine Kolan Josip Zubović Pipe i načelnik Općine Povljana Ivica Pogorilić te mještani brojnih naselja na otoku.
- Naša zajednica je potresena i ne pamti ovakav zločin. Bio je ovo strašan sukob dobra i zla među našim sestrama. Zlo je pobijedilo. I da Ljiljana sada zamoli majku za oprost, mislim da bi joj Mila oprostila za učinjeno - kazao je na sprovodu svećenik Josip Kosić.
Nalaz obdukcije tijela Ljiljane Avdić Dabo (45), koja je u petak rano ujutro u obiteljskoj kući u Novalji najprije usmrtila majku Milu Dabo (68), a potom puštanjem plina počinila samoubojstvo, napravljen je u subotu ujutro. No njegovi rezultati još nisu poznati ni istražnom sucu, ni državnom odvjetništvu ni policiji.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare