To je to što me zanima!

U Novim Bešincima voda prijeti kućama: 'Poduzmite nešto!'

U Novim Bešincima opet voda teče po ulicama, kao i svaki put nakon kiše u posljednje vrijeme. Stanovnici mjesta mole nadležne da im pomognu i očiste zatrpane kanale
Vidi originalni članak

Ovo više nema smisla. Nakon svake veće kiše moramo dežurati i zvati vatrogasce. Kanali su zatrpani, voda i mulj dolaze do kuća, pričaju ogorčeni stanovnici Novih Bešinaca u Požeško-slavonskoj županiji. 

Jutros od pet ujutro opet su na ulicama svoga sela i bore se s poplavom. Voda je došla sve do seoskog doma i kuća, a kako bi se zaštitile i ostale kuće, postavljaju se vreće s pijeskom, piše požega.eu.

Stanovnicima vatrogasci pomažu postavljati vreće, a iz Novih Bešinaca upozoravaju da više nemaju strpljenja i apeliraju na nadležne u Općini da nešto poduzmu.

- Neka pročiste te zatrpane kanale kako se ovo više ne bi ponavljalo. Dođite, pogledajte s čim se borimo i poduzmite nešto - zahtijevaju i dodaju da voda i mulj uništavaju i novouređeni seoski dom. 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • cbr1100rr 29.07.2018.

    Nema tu pomoci,treba organizirati ORA, no danas to nebi išlo,morala bi se zvati SRA,staracka radna akcija

  • BrankoBošnjak 28.07.2018.

    A da ih sami očistite

  • jožek2 28.07.2018.

    ad će plenkič i njegova vlada doći sa najnovijim blindiranim , jacuzi, mercedesima i prokopati i očistiti vam zapuštene grabe i kanaliće !

Komentiraj...
Vidi sve komentare