To je to što me zanima!

U novoj masovnoj pucnjavi u SAD-u ubijeno četvero ljudi

Napadač je u subotu ubio četvero ljudi u kući kod Paintsvillea, a potom je sebi oduzeo život. Prije samo tri tjedna u istoj državi je u školi ubijeno dvoje, a ranjeno 18 učenika
Vidi originalni članak

Pet osoba uključujući napadača koji si je oduzeo život ubijeno je u pucnjavi u subotu na dvije lokacije na sjeveroistoku Kentuckyja, objavila je policija.

Policija je primila poziv oko 16 sati o pucnjavi u kući u blizini Paintsvillea, oko 260 kilometara jugoistočno od Louisvillea, objavio je šerif okruga Johnson Dwayne Price.

Policajci su otkrili dvije mrtve osobe i krenuli u potragu za napadačem. U međuvremenu nakon drugog poziva policiji zbog pucnjave otkrivena su još tri tijela u stanu u Paintsvilleu.

"Radi se o stravičnom ubilačkom pohodu", kazao je Price.

Policija je identificirala napadača kao Josepha Nickella no druge informacije o njima nisu otkrivene.

Identiteti žrtava nisu objavljeni.

Do pucnjave je došlo tri tjedna nakon što je tu saveznu državu potresla vijest o pucnjavi u srednjoj školi u Bentonu u kojoj su ubijena dva učenika a 18 ozlijeđeno. 

Inače, ovo je 38. masovna pucnjava od početka godine u SAD-u.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • sedeslav 12.02.2018.

    Problem je sistem . Ako ti žohari stalno hodaju po kuhinji nije dovoljno pljuskat ih papučom. Trebaš maknuti pokvarenu hranu. tako i ovom slučaju ( isvim ostalim slučajevima...) ovo je kulminacija nesređenog sustava koji stavlja profit iznad svega , iznad svojih građana, koji uvijek optužuju pojedinca za sve što se loše desi , ali nikad da upru prstom u nakazni i truli sistem.

  • Exterminator 12.02.2018.

    Amerima ne trebaju ni kinezi ni rusi ni islamski teroristi za neprijatelje,, sami će se pokokat

  • CaptainAmerica 11.02.2018.

    Svijet je ludnica.Kad netko pukne e to je onda NORMALNO.To si zapamtite.Sutit i trpit nije normalno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare