To je to što me zanima!

U novoj pucnjavi u trgovačkom centru na Floridi dvoje mrtvih

Napad u kojemu se počinitelj ubio, dogodio se u trgovačkom centru Publix u Royal Palm Beachu, 130 km sjeverno od Miamija, priopćio je ured šerifa okruga Palm Beacha.
Vidi originalni članak

Odrasla osoba i dijete ubijeni su u četvrtak u napadu u trgovačkom centru na Floridi, nakon niza nedavnih masovnih pucnjava u toj saveznoj državi na jugu Sjedinjenih Država.

Napad u kojemu se počinitelj ubio, dogodio se u trgovačkom centru Publix u Royal Palm Beachu, 130 km sjeverno od Miamija, priopćio je ured šerifa okruga Palm Beacha.

"Policajci su nakon dolaska našli tri osobe koje su umrle nakon ranjavanja iz vatrenog oružja", napisala je policija na Twitteru. "Muškarac, žena i dijete. Napadač je među smrtno stradalima", rekao je, ne rekavši o kome se radi.

Redarstvene snage su ogradile mjesto incidenta i zasad nisu iznijele više informacija, rekavši samo da "napadač više nije aktivan".

Nesreća se dogodila nakon niza pokolja na jugu Floride ovih dana.

U nedjelju navečer u pucnjavi na proslavi nakon promocije ubijene su tri i ranjeno pet osoba u Miamiju.

Dana 1. lipnja trojica napadača su ubila dvije i ranila 21 osobu u pucnjavi ispred noćnog kluba u Hialeahu, u okrugu Miami-Dadeu.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • bakaslis 11.06.2021.

    Ako je bijela, ona je slobodna, ako je članica BLM opet zasluzuje slobodu.... Ako ju je neko u osnovnoj krivo pogledao ili krivo pogledao opet je slobodna.. U slučaju da joj se dragi nije dva put cijepio, nije kriva.... U slučaju da, se ona dva put cijepila nije kriva jer moguće se posljedice

  • ivan lantran 11.06.2021.

    Haha sta je tu čudno,jbte pa skoro svaki clan obitelji ima oruzje.....Ima dobar film o Amerima zove se ludi za oruzjem....Lud narod a jos luđi zakono sto ti dupusta.

  • Mjerilooo 11.06.2021.

    Njima je bitnija lova od života gradana,toliko o American dream..pohlepnici

Komentiraj...
Vidi sve komentare