To je to što me zanima!

Dossier 'Ledena kraljica': Sedam grijeha Jadranke Kosor

LEDENA MAĆEHA Od sedam grijeha premijerke Jadranke Kosor do jednog velikog priznanja Dine Merlina, sve to možete naći u najbrže rastućem tjedniku u zemlji...
Vidi originalni članak

Jeste li znali da Jadranka Kosor obožava kad je Friščić zove “gazdarice”? I da je mama zove ako mediji pišu nešto loše o njoj? Da tu bude i suza? O, da, itekako. I da hoće dovesti Papu kako bi, sva u bijelom, bila prekrasna biračima? Sve to, kao i milijun nepoznatih detalja o ženi koja, na žalost, vodi hrvatsku, a ne vladu neke nama nesimpatične zemlje, naći ćete u novom broju omiljenog tjednika. Koji ne bi bio to što jest, da vam na jelovniku ne ponudi još pregršt zanimljivih tema. Teme su, brat-bratu, odreda tipa “čitaj me - čitaj me!”. Recimo tu vam je sve o tome kako je Marina Lovrić Merzel na reprezentaciju potrošila 345 tisuća kuna, pa onda portret Supersuca Ante Ujevića, najbrže ruke pravde s ove strane Rio Grande, koji presudu donese dok si reko Šeks. Pa onda tema o obitelji Crnčević, milijunašima u čijoj tvrtki nije bilo mjesta za Darka Hebranga, Andrijina sina. Pa report o navali na spermu iz banke i veliko priznanje Dine Merlina, koji kaže: “nisam guzonjin sin” . A zašto tako, Dino? E, to imate u novinama!    

Idi na 24sata

Komentari 40

  • Boy X 04.03.2011.

    Kada če doči vrijeme da se obistini jacina izjava;kud Ivo tu i ja!

  • Diba 04.03.2011.

    toliko ima grijeha da bi i sam bog morao uzeti godišnji, da je ispovjedi.

  • PtpWeb 04.03.2011.

    Napišite članak. Izrazite svoje političko nezadovoljstvo na www.PressThePresident.com - Hrvatskoj inačici popularnog U.S. sitea!

Komentiraj...
Vidi sve komentare