To je to što me zanima!

U novom broju Skuhatćute: Sočna i punjena piletina!

NOVI BROJ Naučite kako pripremiti sočnu i ukusnu piletinu punjenu najfinijim nadjevima od povrća, mesa i sira
Vidi originalni članak

U subotu 14. rujna ne propustite novi broj Skuhatćute, najboljega kulinarskog tjednika samo uz 24sata za 1,99 kuna. 

U novom broju donosimo vrhunske recepte i trikove za pripremu najsočnije piletine punjene mesom, povrćem ili sirom. Doznajte kako se pripremaju nezaboravni deserti od jabuke te naučite sve o omiljenoj francuskoj slastici, flanu od kreme i karamele. U specijalu vam otkrivamo 16 najboljih recepata iz cijelog svijeta za slane i slatke fine i meke knedle. Upoznajte Nadiju Santini, najbolju kuharicu u svijetu u 2013., i kuhajte najbolje tradicionalne talijanske specijalitete prema njezinim receptima. 

Ne propustite novi broj u subotu na kisocima samo uz 24sata!

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare