To je to što me zanima!

U obnovu zagrebačkog ZOO vrta ulaže se 37 milijuna kuna

Svečanom događanju prisustvovat će ministar regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Tomislav Tolušić, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić...
Vidi originalni članak

Predstavljanje dovršetka projekta "Modernizacija zoološkog vrta u Zagrebu - prva faza" održava se ove srijede u 11,30 sati. 

Svečanom događanju prisustvovat će ministar regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Tomislav Tolušić, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić i ravnatelj Središnje agencije za financiranje i ugovaranje projekata i programa EU (SAFU) Tomislav Petric. 

Projekt Modernizacije sastoji se od 18 aktivnosti i potprojekata od kojih 15 obuhvaća izgradnju i rekonstrukciju objekata i obnovu kulturne baštine, dok su dvije aktivnosti organizacijskog i koordinacijskog karaktera te su osigurale privremeno funkcioniranje Zoološkog vrta tijekom provođenja radova. 

Ukupna vrijednost tog projekta iznosi  37.853.343 kn, od čega se čak 95 posto sredstava tj 35.960.675 kn financira sredstvima Europskog fonda za regionalni razvoj. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • istox 28.09.2016.

    jel se planira neki dio zoo vrta uredit za hrvate? Ne treba ograđivat, neće oni nikud

  • Afganistanski Hrvat 28.09.2016.

    Za te novce napravi se najmanje četiri puta veći, bolji, ljepši, opremljeniji i funkcionalniji ZOO nego ovaj koji će se obnavljati. Pametnom dosta.

  • Defiant 28.09.2016.

    To je pametna investicija isro koliko i moja što ulažem u popravke starog Golfa. Da negovorim koliko je primitivno i neprirodno za životinju, i svako ko plati ulaznicu potiće izlovljvanje životinja i držanje u zatočeništvu istih gdje neke u prirodi obitavaju na teritoriju od 100 km3, a ovdje su u garaži. Posjet Zoou je pametna stvar što se tiće želje za sticanjem znanja o nekoj životinji, samo što to znanje nije ono o prirodnom ponašanju životinje koja se neponaša kako bi u prirodi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare