To je to što me zanima!

U oglasima traže dadilje, kuhare i predsjednika RH

LAŽNI KLIK: Među oglasima na portalu Posao.hr nalazi se i oglas za posao predsjednika države. No link vodi na izbornu stranicu Milana Bandića
Vidi originalni članak

Uz oglase kojima razne tvrtke na portalu Posao.hr traže šefa kuhinje, programera, dadilju ili recepcionarku odnedavna stoji i oglas za posao hrvatskog predsjednika. Umjesto logotipa tvrtke je hrvatski grb, ispod kojeg piše da se mogu javiti muškarci i žene, a mjesto obavljanja posla je Zagreb. Ipak, klikom na oglas otkriva se zabluda. Link vodi na izbornu stranicu Milana Bandića.
Reklama je zakonita, objasnili su nam u Državnom izbornom povjerenstvu, ali pravnica DIP-a Zdravka Ćufar Šarić smatra da ipak nije etično što je stavljena među druge oglase za posao na portalu na kojem ljudi traže zaposlenje.
- To je marketinški trik, a ne manipulacija posloprimaca. Nije riječ o prijevari nego o inovativnom rješenju. Pa zna se da se oglas za posao predsjednika države uopće ne objavljuje - kaže Saša Jurković, direktor portala. S njim se slažu i u Bandićevu stožeru.
- To je samo klasična kupljena reklama - kazao je Nedžad Haznadar, glasnogovornik Bandićeve predsjedničke kampanje.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • red_griffin 10.12.2009.

    cael, za koga ti mislis da treba glasat i zasto? lako je pljuckat. ono, zemlja smo pljuckatora. jbg ispada da je najbolje na gujsci sjedit cijeli zivot jer tako ne mos pogrijesit i svima ces bit dobar. aj sad, umjesto da pljuckas, reci nes afirmativno, o bilo cemu i bilo kome, ako mozes i znas..

  • red_griffin 10.12.2009.

    super je fora. i reklama i malo autoironije. meni se svidja.

  • zvucnik 10.12.2009.

    Bandic predsjednik!

Komentiraj...
Vidi sve komentare