To je to što me zanima!

U Ogulinu su pokušali ubiti muškarca, ozlijedili su i dijete

Tri muškarca su ispred trgovačkog centra u Ogulinu tupim predmetom napala muškarca (33). Srećom, lakše je ozlijeđen. U sukobu je ozlijeđeno i jedno dijete
Vidi originalni članak

Trojica muškaraca koji su u ponedjeljak u 15.25 sati ispred trgovačkog centra u Ogulinu napala muškarca (33) osumnjičeni su za pokušaj ubojstva, dok je 26-godišnjak osumnjičen i za kazneno djelo tjelesne ozljede počinjeno na štetu djeteta, izvijestila je PU karlovačka. 

Policija je dovršila istragu nad muškarcima starim 46, 26 i 23 godine. Utvrđeno je da su osumnjičenici tupim predmetom napali muškarca (33) koji je tom prilikom lakše ozlijeđen. Tijekom sukoba lakše je ozlijeđeno i jedno dijete. 

- Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 47-godišnjak, 26-godišnjak i 23-godišnjak zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ubojstva u pokušaju predani su pritvorskom nadzorniku, a tijekom dana uz kaznenu prijavu dovedeni i na Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu. Ujedno, 26-godišnjak je osumnjičen i za kazneno djelo tjelesne ozljede počinjeno na štetu djeteta - priopćila je policija. 

 
Idi na 24sata

Komentari 22

  • ledo1 04.12.2015.

    kakva ekipa tri na jednog ali sa tim da je to manjina ništa tu više nije čudno

  • bbbdado 04.12.2015.

    Jesu li to oni Hudorovići ?

  • fićfirić 03.12.2015.

    100% ti je burazz dnevna kamata...

Komentiraj...
Vidi sve komentare