To je to što me zanima!

U Okučanima se prisjetili Bljeska i 1995. godine

Vjence kraj središnjega križa u središtu Okučana položili su Stjepan Mesić te predsjednik Vlade Ivo Sanader i predsjednik Sabora Luka Bebić
Vidi originalni članak
Dok se u četvrtak širom Hrvatske obilježavao Praznik rada, čitav se državni vrh "preselio" u Okučane na obilježavanje 13. obljetnice vojno-redarstvene akcije Bljesak. Vjence kraj središnjega križa u središtu Okučana položili su predsjednik Republike Stjepan Mesić te predsjednik Vlade Ivo Sanader i predsjednik Hrvatskog sabora Luka Bebić. Svečanost su uveličala i četiri MIG-a te četiri vojna helikoptera koja su proparala nebo iznad Okučana. Uz postrojavanje ešalona svih rodova HV-a, izloženo je i suvremeno naoružanje Hrvatske vojske. Ipak, najveću pozornost okupljenih privukao je tenk M-84, stari "limeni ratnik", koji je i sam sudjelovao u akciji Bljesak, preživio rat, a i danas funkcionira i još nije u "mirovini".
Idi na 24sata

Komentari 3

  • cvrcak3004 01.05.2008.

    gospodo novinari voli vas vaš gospodin mamić

  • cvrcak3004 01.05.2008.

    ovo je sramota

  • cvrcak3004 01.05.2008.

    pozdravljam sve preživjele suborce a preminulima odajem počast.... gospodo vojnici,dočasnici i časnici koji ste položili svoj život u ovoj ili drugim oslobodilačkim akcijama uz dužno poštovanje težine vaše žrtve .nemogu sa sigurnošću reći da imamo ono zbog čega ste vi pali jer one sramotne snimke iz pule potvrđuju tenzije da ste svoju krv prolili uzalud .da je danas hrvatska policija odradila svoj posao i u puli uhitila sudionike skupa koji su razvili simbol koji je razarao RH,koji je svjesno stao na okupatorsku stranu i koji je tjekom cjelog svog postojanja označavao okupaciju za katolike i hrvate ..STOGA GOSPODO NAJVEĆI HRVATSKI SINOVI MOŽDA STE IPAK PALI "UZALUD"

Komentiraj...
Vidi sve komentare