To je to što me zanima!

U osam sati već izmjerili 27°C: Popodne je moguće nevrijeme

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nedjelja će, kažu prognostičari biti djelomice ili pretežno sunčana te će biti vrlo toplo i vruće. Temperature se mogu "penjati" i do 34°C. Popodne je moguća kiša
Vidi originalni članak

U Makarskoj, Rijeci i Šibeniku već u osam sati izmjereno je 27 stupnja Celzija . I u ostalim gradovima  na obali i u unutrašnjosti zabilježene su temperature više od 20 stupnjeva Celzija. Nedjelja će, kažu prognostičari biti djelomice ili pretežno sunčana te će biti vrlo toplo i vruće.

Temperature se mogu "penjati" i do 34 stupnja Celzija. Meteoalarm je objavio narančasto upozorenje zbog vrućine za područje Osijeka, Zagreba i Karlovca. Tijekom dana na sjevernom Jadranu i u unutrašnjosti mjestimice  su mogući pljuskovi i grmljavina.

U ponedjeljak će temperature biti neznatno niže nego u nedjelju, a također su mogući pljuskovi praćeni grmljavinom.

POGLEDAJTE KOJI SU SIMPTOMI TOPLINSKOG UDARA:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Idi na 24sata

Komentari 122

  • mily 14.06.2015.

    i što sad? Zar nikad nije bilo vrućine? Ne mogu vjerovati da se toliko radi cirkus sa nekim crvenim, žutim, narandžastim signalima radi vrućine. Prošlo ljeto je bilo dosta kiše i što je bilo? Svi su vikali da to nije nikakvo ljeto, gdje je sunce, vrućina, zašto su upropastili godišnji itd Sad je vruće i opet ne valja, ma:)

  • XX87SS 14.06.2015.

    Baš mi je danas lijepo i ugodno vrijeme. Vjerujte mi, uživam punim plućima.:D

  • Maddog 14.06.2015.

    dalmacioooo dalmacioooooooooooooo,,,,,,,,

Komentiraj...
Vidi sve komentare