To je to što me zanima!

U Osijeku autom probila ogradu pa završila 'nosom' u gradilištu, vozačicu je odvela hitna pomoć

Žena je u petak ujutro probila zaštitnu ogradu gradilišta kod KBC Osijek i proklizala. Hitna je izašla na teren i pomogla vozačici...
Vidi originalni članak

Krajnje neobičan ulazak u osječku bolnicu imala je danas tijekom prijepodneva vozačica automobila Citroen iz Osijeka. Ona je, došavši na parking na istočnom dijelu KBC-a, stala na jedno mjesto u namjeri da tu parkira no, iz nekog razloga ubacila je u brzinu i stisnula gas.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Već u sljedećem trenutku 'letjela' je preko pješačke staze u zaštitnu ogradu bolnice, koju je probila, i našla se u 15-tak metara dubokoj građevinskoj rupi. Automobil joj se okomito zabio u tlo, aktivirali su se zračni jastuci i vozačica je zadobila ozlijede.

PRATITE UŽIVO:

- Stajao sam ispred kuće kada se to dogodilo. Vidio sam je kako uparkirava. Iz auta se čula glasna glazba. Radi se o mlađoj osobi. Nešto je radila na mobitelu, a onda odjednom projurila kroz ogradu. Kada je upala u rupu začuo se tresak. Odmah su joj u pomoć priskočili građevinski radnici koji su radili svoje poslove u rupi. Sreća pa nitko od njih nije bio u tom trenutku dolje gdje je ona sletjela. Koliko sam vidio, živa je ali ozlijeđena. Odvezli su je na hitan prijem - kaže nam svjedok događaja. Ubrzo je došla i policija obaviti očevid.

Inače, građevinska rupa u sklopu bolnice zapravo je buduća zgrada Hitnog objedinjenog prijema koja ke trenutno u izgradnji. Gradilište je ograđeno metalnom ogradom i bijelim najlonom, sto je bilo lako probiti autom. Policija će otkriti razlog ove neobične nesreće.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 140

  • toby 20.09.2021.

    Nije volan za babe i basta 🤪

  • BRestart koalicija 17.09.2021.

    nije kod KBC-a već je upala u KBC! hahaha sreća da je hitna u blizini!

  • Fenix7 17.09.2021.

    @toby vidiš ti to?

Komentiraj...
Vidi sve komentare