To je to što me zanima!

U padu aviona MH17 izgubili troje djece, a sada dobili kćer

Roditelji koji su svoje troje djece izgubili u padu malezijskog Boeinga u Ukrajini dobili su curicu. Violet May Maslin rođena je ovoga utorka u Perthu
Vidi originalni članak

Roditelji koji su svoje troje djece izgubili u padu malezijskog Boeinga u Ukrajini dobili su curicu. Violet May Maslin rođena je ovoga utorka u australskom Perthu. Njeni roditelji, Anthony Maslin i Marite Norris, kažu kako je rođenje male Violet dokaz da je ljubav jača od mržnje.

- Još uvijek živimo u boli, ali mala Violet nada da su i ostalo troje djece negdje uz nas donose svjetlo u tamu - kaže Marite ističući kako vjeruje da su im njihovo troje poginule djece Mo, Evie i Otis zajedno s djedom Nickom s neba poslali čudesan dar, piše Daily Mail

Zrakoplov Malaysia Airlinesa, na letu od Amsterdama do Kuala Lumpura, srušen je raketom sa zemlje na području istočne Ukrajine u srpnju 2014. godine. U nesreći je stradalo svih 298 putnika i članove posade.

Djeca Anthonyja i Marite imala su tada 10, 12 i 13 godina, a putovala su kući zajedno s djedom. 

Pretpostavlja se da je putnički zrakoplov srušila raketa tipa Buk, ali još uvijek nije jasno tko ju je ispalio, Ukrajinska vojska ili proruski pobunjenici. 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • svanuće 13.05.2016.

    U moru tuge i boli kap sreće ,samo da potraje ,sretno.

  • škver 13.05.2016.

    što reći, meni samo suze teku.. troje djece izgubiti u jednom trenu.. bol i samo bol.. .

  • Mercedes s klasa 13.05.2016.

    "Ništa čovjeku nije važnije od svog mira i od sreće koju sâm stvori. Zato je treba čuvati, tu svoju sreću, opkoliti je šančevima, i nikome ne dozvoliti da je ugrozi. Niko drugi neka me se ne tiče, život je surov, ljudi zli, i treba ih držati na odstojanju. Neka budu što dalje od svega što je tvoje i što ti je drago." (Tvrđava)

Komentiraj...
Vidi sve komentare