To je to što me zanima!

U peći Našice-cementa su spalili 600 kilograma droge

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Spalili su oko 600 kilograma marihuane, heroina, kokaina i amfetamina koji na tržištu vrijede čak 25 milijuna kuna. To je peto spaljivanje droge tamo
Vidi originalni članak

U velikoj peći Našice-cementa na 1000 stupnjeva su spalili novih 600 kilograma različitih vrsta droga. Radi se o marihuani, heroinu, kokainu i amfetaminima koji na tržištu vrijede čak 25 milijuna kuna. To je peto po redu spaljivanje droge koje je, u zadnje dvije godine, organizirao MUP RH u Našice-cementu. Do sada je spaljeno ukupno pet tona droge koja je zaplijenjena u Hrvatskoj u provedenim racijama i na međunarodnim granicama tijekom proteklih desetak godina.
- Dovoljno je reći da u Hrvatskoj već djeca u osnovnoj školi počinju konzumirati drogu te da je protekle godine od droge umrlo 86 ljudi, a pretprošle 116 - rekla je Đurđa Adlešič, predsjednica povjerenstva za suzbijanje droga. Dodala je kako zabrinjava činjenica da je jedno istraživanje u zagrebačkoj osnovnoj školi pokazalo kako većina roditelja ne prepoznaje glavne pokazatelje da se njihovo dijete drogira. Ističe da mnogi nisu znali prepoznati niti sredstva koja djeca koriste prilikom korištenja opijata.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • sb-ustanik 26.05.2010.

    Bolje da ste prodali tu marihuanu koja je bolja nego puno lijekova sa kojim nas truju i da ste taj novac dali onima kome je potreban,nekoj bolnici ,utocistu a oni pale novac,ma bravo!

  • bizzy 26.05.2010.

    NAVII u pravu si,jedino je šteta blitvice!!!

  • citizen 26.05.2010.

    1 kg spalili ...599 kg zadrzali :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare