To je to što me zanima!

U kući u Petrinji pronašli tijelo žene (70 ) i njezinog zeta (45)

U kući je zatečena i 49-godišnja žena koja je ozlijeđena. Prevezena je u OB Sisak. Uzroci smrti muškarca i žene trebali bi biti poznati nakon medicinske obdukcije
Vidi originalni članak

U obiteljskoj kući u ulici Ivana Trnskog u Petrinji, pronađena je mrtva 70-godišnjakinja Paulina Martinšek i 45-godišnji njen zet Tihomir Begić. U kući je bila i 49-godišnja kći, odnosno supruga Tajana Begić koja je prevezena u bolnicu. Riječ je o zetu i punici, te supruzi i kćeri. Petrinjci koji poznaju obitelj  govore kako su njezini članovi skloni alkoholu. 

Od susjeda doznajemo kako je zet Tihomir Begić često znao popiti i tada je iz kuće dopirala galama i svađa.  U više navrata je zbog nereda i svađe intervenirala policija. 

Tijela preminulih su odvezena na patologiju sisačke Opće bolnice.

Idi na 24sata

Komentari 68

  • mirnimrav 23.04.2013.

    Negdje su i socijalne službe trebale pomoći .

  • VIC3148 23.04.2013.

    Zao mi je da se desavaju ovakve situacije, ali po slikama kuce i okucnice nebi se reklo da su oskudjevali. osvrcem se na komentar @dublin1 (izrazavam saucesce za gubitak prijatelja), ali sad mu je 45 a za vrijeme rata imao je 25, pa od tad tjerati vojnu penziju, Bogu je za plakati. sve razumijem; bio na ratistu, branio zemlju od gamadi, svaka cast, ali da je ovih 20-ak zadnji godina radio(pretpostavljam da nije jer je ganjao vojnu penziju?!?) bilo bi puno lakse prebroditi poteskove i psihicki i fizicki, nego se odati alkoholu. nije politika i politicari svemu kriva, svako treba razmisliti kojiko je sam covjek,pojedinac djelovao na samog sebe da nesto napravi i postigne u zivotu. ponovo izrazavam zaljenje za ovim covjekom i zenom, ali vrlo je tuzno da su bili ovisnici o alkoholu, bar da nisu ovo dvoje mladji.iz iskustva pisem da rad najbolje lijeci rane, jer i sama sam stradalnik rata i izgubila u ratu najmilije.

  • tatamlata 23.04.2013.

    Ako je posrijedi trovanje metilnim alkoholom -otkud tolika kolicina metilnog alkohola da ih ubije?

Komentiraj...
Vidi sve komentare