To je to što me zanima!

U Pojatnu se aktiviralo klizište, ugrožene četiri obiteljske kuće

Osim u Pojatnu klizište se aktiviralo i u Čučerju. Klizište u Pojatnu veliko je od dva do tri hektara. U Čučerju je ugrožena vikendica i stup visokog napona
Vidi originalni članak

U Pojatnu kod Zaprešića u subotu se predvečer aktiviralo klizište površine dva do tri hektara. Ugrožene su četiri obiteljske kuće. Klizište se aktiviralo i u Čučerju, dužine 50 metara, širine 10 i dubine 5 metara. Ugrožena je jedna vikendica i stup visokog napona.

>>> Uskoro više...

Idi na 24sata

Komentari 2

  • AndjelMoredu 13.12.2010.

    1.Fosilna goriva koja se iskopavaju iz zemljine kore stvara se golema vakumska sila. 2. Spaljivanje sirovina proizvodi se golema toplina POMOCU KOJE SE IZLIJEVA "SILA TEZA" U SVEMIR. SPALJIVANJE FOSILNI GORIVA u cijelom SVIJETU *********************************************************************** 1. Ugalj se spali za 1 minutu 12 180 tona. 2. Nafta se spali za 1 minutu 59 160 kubicni metara. 3. Zemni plin se spali za 1 minutu 5 559 160 kubicni metara. I sad izracunajmo kolika je vakumska sila u zemljinoj kori koja pomaze da se priblizavaju jedan drugome sjeverni i juzni polovi, stvarajuci nas planet u spiralnom izgledu zbog sirenja ekvatora u promjer. To se vidi u ucestalim potresima i Etiopska pukotina pokazuje da je nemir sa obadvije strane EKVATORA nastaju potresi sa elementarnim raznim nepogodama, kad padnu obilne kise bujice sve nosi ispred sebe i dolazi do razni klizista tla na povrsini zemljine kore zbog slabljenja "sila teza".

Komentiraj...
Vidi sve komentare