To je to što me zanima!

U Samoboru opljačkao dućan i kiosk u roku pola sata. Bježao je policajcima, ali su ga ulovili

U razmaku od pola sata 43-godišnjak je na području Samobora počinio dva razbojništva. Nakon što se dao u bijeg, policajci su ga sustigli i uz sredstva prisile priveli u službene prostorije
Vidi originalni članak

Samoborska policija uhvatila je 43-godišnjeg razbojnika koji je u utorak popodne u razmaku od pola sata počinio dva razbojništva. Prvo je oko 16.55 sati u Zagrebačkoj ulici u Samoboru 42-godišnjoj zaposlenici trgovine prijetio nožem i otuđio novac.

Pola sata kasnije, oko 17.35 sati, isto je pokušao napraviti u kiosku. Opet je nožem zaprijetio, ovoga puta, 35-godišnjoj zaposlenici, ali su ga u tome omeli policijski službenici koji su se našli u blizini pa se muškarac da u bijeg.

VIDEO: BRZO GA UHVATILI Detalji kaosa na Ilici: Muškarac opljačkao ljekarnu, prijetio je i pištoljem. Policija ga je uhitila

Policija ga je sustigla u Dalmatinskoj ulici gdje su ga svladali uz upotrebu prisile jer se opirao uhićenju i mahao je nožem. 

Osumnjičeni 43-godišnjak je doveden u službene prostorije te je u tijeku kriminalističko istraživanje, priopćili su iz PU zagrebačke.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 16.11.2022.

    nije u formi pa ga ulovili

  • toma789 15.11.2022.

    još jedan zgubidan koji umjesto da radi ide pljačkati

Komentiraj...
Vidi sve komentare