To je to što me zanima!

U Poreču otvoreno više od sto igrališta i sportskih terena

Komunalni redari cijeloga su jutra uklanjali oznake zabrane korištenja sportskih terena i dječjih igrališta u Poreču i 53 pripadajuća naselja kako bi što prije bili dostupni građanima
Vidi originalni članak

Nakon gotovo mjesec i pol dana od stavljanja izvan uporabe svih dječjih igrališta i otvorenih sportskih terena zbog uvođenja protuepidemijskih mjera protiv koronavirusa, novom Odlukom Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske dječja igrališta i sportski tereni ponovno su otvoreni.

Kako na području Poreča i 53 pripadajuća naselja postoji više od 100 dječjih i polivalentnih igrališta, komunalni su redari tijekom cijeloga jutra uklanjali postavljene oznake zabrane korištenja, kako bi ona što prije bila djeci dostupna za korištenje i igru.

FRKA PETEŠIĆ: Popuštanje mjera ne znači da smo se vratili u normalu

Iz Stožera naglašavaju kako dječja igrališta, otvorena sportska igrališta i drugi sportski sadržaji na otvorenom sada se mogu koristiti pridržavajući se općih protuepidemijskih mjera, te posebnih preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. Bavljenje rekreativnim sportom na otvorenom dopušteno je pod jednakim uvjetima.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Roy Ban 05.05.2020.

    Ajmo se gibat, gibat.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare