To je to što me zanima!

U požaru disko kluba u Novom Sadu poginulo šestero mladih

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Srbija: Prema prvim informacijama, trojica mladića i tri djevojke, ugušili su se od dima. Navodno su ostali zaglavljeni u WC-u. Požar je izbio noćas oko 2,20 sati
Vidi originalni članak

U požaru koji je u nedjelju oko 2,20 sati izbio u disko klubu u Novom Sadu poginulo je šestero ljudi. Prema prvim informacijama, trojica mladića i tri djevojke, ugušili su se od dima. Kako piše Press, u vrijeme izbijanja požara u klubu 'Kontrast' bilo je oko 300 posjetitelja. Zamjenik načelnika PU Novi Sad Stevan Krstić rekao je kako su stradali u požaru bili zaglavljeni u toaletu diskoteke. 

Nakon očevida bit će poznat točan uzrok izbijanja požara. Prema riječima ministra unutrašnjih poslova Ivice Dačića, klub 'Kontrast' je redovito kontroliran i do sada nisu primjećene tehničke nepravilnosti koje bi mogle biti uzrok požara. 

Prema prvim informacijama požar su uzrokovale neispravne instalacije.

Kako javlja Blic, glasnogovornica Osnovnog suda u Novom Sadu Biljana Lazić izvijestila je kako su vlasnik i dva zakupca diskoteke zadržani u policiji.

Zbog tragedije u Novom Sadu je otkazan koncert hrvatskog benda Hladno pivo. Bend je trebao nastupiti u Klubu Fabrika Studentskog kulturnog centra. 

Gradonačelnik Novog Sada Igor Pavličić je izjavio kako će zbog ove tragedije biti proglašen Dan žalosti.

Idi na 24sata

Komentari 169

  • MarkoPrgomet 03.04.2012.

    Iz ovog tr. slučaja treba izvuć pozitivno, da se nikad nikom ne desi.....

  • nselimo1 02.04.2012.

    Saučešće svima koji su povezani sa žrtvama. Nažalost išli se zabaviti, a završilo tragično.

  • baks76 01.04.2012.

    kako bi bilo extra kad bi nestalo struje i svega sto nas pravi retardima znaci mob,racunaru,automobili i da se vrate prave vrednosti,da se pomucimo za nsto i d sve ponovo dobije neki smisao...

Komentiraj...
Vidi sve komentare