To je to što me zanima!

U požaru izgorjela vikendica, šteta više desetaka tisuća kn

Lepoglava: Požar je izbio na drvenoj konstrukciji građevine, u dijelu koji je bio u kontaktu s ložištem kamina, u kojem se nekoliko dana neprekidno ložilo
Vidi originalni članak

U večernjim satima na prvi dan nove godine na vikendici 49-godišnjaka u naselju Zlogonje kod Lepoglave buknuo je požar u kojem je vikendica gotovo u potpunosti izgorjela. Nastala materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko desetaka tisuća kuna.

Požar je izbio na drvenoj konstrukciji građevine, u dijelu koji je bio u kontaktu s ložištem kamina, u kojem se nekoliko dana neprekidno ložilo. Osim toga, jaki jugozapadni vjetar pojačavao je gorenje. U požaru, kojeg su ugasili vatrogasci dobrovoljnih vatrogasnih društava iz Lepoglave i Višnjice, srećom nije bilo ozlijeđenih.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • user_58193 03.01.2013.

    to je namjerno zapalito kako ne bi morao plačati porez na nekretnine

  • lahki 03.01.2013.

    to su ti zagorci, bolje da zgori nego da ju zruše bageri...

  • MirkoFranjić 03.01.2013.

    Loša sreča. Kod mene prije cca 5g. na štefanje isto zbog loše montiranog dimnjaka (cca rostfrej 0.5mm naslonjen na drvo bez izolacije) vikendica zgorjela. Kaj nije zgorjelo to uništila voda. Osiguranje nije htjelo podmirit svu štetu tvrdeči da su gasilci previše vode koristili, monter dimnjaka se pravil lud.

Komentiraj...
Vidi sve komentare