To je to što me zanima!

Rijeka: U požaru stana stradao teško pokretni muškarac (60)

Rijeka: Vatrogasce su u 6.15 sati o požaru obavijestili stanari na 11. katu zgrade koji su osjetili miris paljevine kroz ventilacijski otvor u kupaonici svog stana
Vidi originalni članak

Zdravko M. (60) smrtno je stradao u požaru svog prizemnog stana u ulici Dr. Zdravka Kučića na Vežici u Rijeci. Vatrogasce su u 6.15 sati o požaru obavijestili stanari na 11. katu zgrade koji su osjetili miris paljevine kroz ventilacijski otvor u kupaonici svog stana. 

Došavši na mjesto nesreće vatrogasci su na podu zatekli mrtvo tijelo nesretnog muškarca. Pretpostavlja se da se ugušio u dimu, no točni uzroci nesreće još uvijek se utvrđuju. 

Požar je lokaliziran u 8.10 sati. Čovijek je u stanu živio sam, teško se kretao uz štaku te mu je hranu donosio prijatelj.

- Ne možemo reći da smo iznenađeni tragedijom. Susjed je dosta pio i samo je bilo pitanje vremena kad će se nešto ovako dogoditi - rekli su susjedi preminulog nesretnika.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • angeIina 17.01.2012.

    Čovijek? Halo? Malo pravopisa ne bi škodilo...

  • moscow watchdog 17.01.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • ja__zg 17.01.2012.

    ovo je zgrada na vrbanima, di se stan zapalio prošle godine!

Komentiraj...
Vidi sve komentare