To je to što me zanima!

U prelasku slovenske granice utopio se migrant iz Alžira

Policija je u selu Topolc našla skupinu migranata, koji su odmah rekli da jedan od njih prilikom prijelaza rijeke Reke, koja je vrlo hladna u ovo doba godine, nije došao na drugu stranu obale.
Vidi originalni članak

Slovenska policija potvrdila je u utorak da se jedan muškarac iz skupine migranata iz Alžira, koje su zatekli nakon prelaska granice blizu Ilirske Bistrice, utopio.

Glasnogovornica policijske uprave Koper Anita Leskovec kazala je da je u selu Topolc ujutro nešto prije 8 sati otkrivena i privedena skupina od  šest migranata te da je, prema prvim podacima, riječ o migrantima iz Alžira.

U  razgovoru s policijom odmah su rekli da jedan od njih prilikom prijelaza rijeke Reke, koja je vrlo hladna u ovo doba godine, nije došao na drugu stranu obale.

"Kazali su da su ga vidjeli kao je nestao ispod površine vode", kazala je policijska glasnogovornica.

Odmah je pokrenuta akcija pretrage i spašavanja u koju su, uz policajce, bili uključeni vatrogasci, članovi  lokalnog ronilačkog društva i rafting kluba.

Nešto prije 13 sati u rijeci je pronađeno muško truplo. Dežurna liječnica na tijelu nastradalog nije našla tragove nasilja i konstatirala je da je uzrok smrti utapanje.

Policija će nastaviti istragu kako bi se ustanovile okolnosti nesretnog događaja i identitet preminulog migranta, navela je u priopćenju koparska policija.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • souljaboy6 03.12.2018.

    hahah kad nije u stanju lokvu ispred slovenije preći nije ni zasluzio dalje

  • Desnooddesno 28.11.2018.

    Nikada u Sloveniju nisam prelazio plivajući,ovo je neki novi prijelaz.

  • laky03348 28.11.2018.

    Jedan neradnik i terorist manje,kila kruha vise.

Komentiraj...
Vidi sve komentare