To je to što me zanima!

U pretresu Mladićeve kuće u Beogradu našli 73.000 €

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U MUP-u Srbije ne žele otkriti o kakvoj je akciji riječ. Policija je zaplijenila bilješke, dio novca i video kasete. Mladićev sin nije htio ništa reći
Vidi originalni članak

Jake policijske snage i desetak specijalaca antiterorističke jedinice u utorak ujutro su opkolili kuću ratnog zločinca Ratka Mladića u Beogradu. Policajci su naoružani dugim cijevima te zaustavljaju sve prolaznike kako bi ih legitimirali i provjerili da li žive u toj ulici. Područje oko Mladićeve kuće je blokirano, a susjedi tvrde kako se u kući nalazi sin Ratka Mladića, Darko. U kući su pronašli 73.000 eura. Jedan od susjeda tvrdi kako su novac našli u susjednom stanu u kući u kojoj Mladić ima stan. Stan u kojem su našli eure pripada jednom uglednom liječniku, a Press javlja kako se u tom stanu skrivao i Darko Mladić. Odvjetnik obitelji Mladić, Svetozar Vujačić, kaže kako je policija našla puno manju svotu novaca. Policija je oko 14 sati pregledavala telefonske imenike i stare video kasete.
- Ne dajem nikakv izjave - kratko je rekao Darko Mladić, sin odbjeglog ratnog zločinca. Darko Mladić u ponedjeljak se nakon šest mjeseci vratio u Beograd. Bio je u inozemstvu. Tužitelj za ratne zločine Vladimir Vukčević izjavio je za RTS da je pretres Mladićeve kuće jedna u nizu redovnih aktivnosti Akcijskog tima za lociranje i hvatanje haaških optuženika. Na pitanje da li očekuje da će nešto pronaći u kući, Vukčević je rekao da "svaki put postoje razlozi za pretres". Policija je, prema riječima odvjetnika Vujačića, zaplijenila rokovnike, video kasete, bilješke i dio novca. Posljednja veća akcija potrage za odbjeglim Mladićem bila je u listopadu 2009. godine. Bivšeg vojnog zapovjednika bosanskih Srba Ratka Mladića traže zbog ratnih zločina, zločina protiv čovječnosti i genocida tijekom rata u BiH.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • walterbranisarajevo 23.02.2010.

    . ..Ovi Dačićevi poLLicajci Niš\"NE KUŽE NAŠ\"RVACKI JEZIK tj. Naši ANTINI-FAŠISTI su javili da se Ratko MladiCH nalazi u BIOGRADU A NE u Beogradu. .. P.S.Slobin-Alkar DačiCH-UNIŠTA. ..

  • roccobarocco 23.02.2010.

    Naci ce ga malo sutra. Predstava za EU. Nisu srpski politicari smradovi i izdajnici ko Dr. Ive i ostali...

  • zvizek 23.02.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare