To je to što me zanima!

U prevrtanju cisterne na cestu isteklo pet tisuća litara benzina

Vozač kamiona Z.K. (50) udario je između odmorišta Desinec i izlaza Zdenčina u cisternu koju je vozio G.K. (34) i koja se prevrnula na cestu. Nitko nije ozlijeđen
Vidi originalni članak

Oko 5.000 litara benzina iscurilo je sinoć na 20. kilometru autoceste A1 u smjeru Zagreba nakon sudara kamiona s prikolicom i cisterne. Vozač kamiona vukovarske registracije Z.K. (50) udario je između odmorišta Desinec i izlaza Zdenčina u cisternu krapinskih tablica koju je vozio G.K. (34) i koja se prevrnula na cestu. Nitko nije ozlijeđen u sudaru, a promet tom dionicom bio je obustavljen do petka u 6.45 sati. Na teren su izašli inspektori za zaštitu okoliša i vodopravni inspektori. Sanacija je trajala nekoliko sati, a zapremnina cisterne inače je 30.000 litara. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Logika_2 19.08.2011.

    jebote! a di sam ja bila da pokupim štogod s kanistrima.... čudo da niko i nije to napravio.. naravno da će poskupit sada, ipak je to veliki gubitak za INU!

  • ales2 19.08.2011.

    neka, kog briga za benzin, bitno da se ne prolije piva kao prije nekoliko dana u poljskoj kada je ohoho gajbi razbijeno.

  • rescueST 19.08.2011.

    Opet će nam INA podić cijene goriva...

Komentiraj...
Vidi sve komentare