To je to što me zanima!

Auto je naletio na pješaka u Čakovcu: Poginuo je na mjestu

U petak oko 21,25 sati na cesti Kuršanec - Gornji Kuršanec u Međimurju automobil je naletio na pješaka, koji je od udara preminuo na mjestu nesreće
Vidi originalni članak

U petak navečer oko 21.25 sati u prometnoj nesreći koja se dogodila na cesti Kuršanec - Gornji Kuršanec u Međimurju, poginuo je 40-godišnji pješak iz Kuršanca. Dok je pješačio, u njega je autom udario 24-godišnji vozač iz Gornjeg Kuršanca.

Pješak je preminuo na mjestu nesreće. Cesta je zatvorena za očevid je u tijeku. 

 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Sum31 10.11.2018.

    Auto čakovečkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 24-godišnjak sa šireg područja Općine Nedelišće, na navedenoj je cesti u 21,25 sati naletio na pješaka i usmrtio ga na licu mjesta. Kako saznajemo vozač auta je bio pod utjecajem alkohola od 0,67 promila, autu je istekla prometna dozvola te brzinu nije prilagodio cesti i mraku. Zbog svega toga je naletio na 40-godišnjeg pješaka sa šireg područja Grada Čakovca i usmrtio ga. Neslužbeno saznajemo da je poginuli muškarac iz Kuršanca. Pješak ni na koji način nije bio osvijetljen, a dolazio je iz suprotnog smjera od auta. Da stvar bude gora, mladić auto nije zaustavio kada je udario pješaka. Nastavio je voziti, ali ne daleko, svega 200-njak metara dalje gdje je udario u prometni znak te se prevrnuo autom

  • Sucmuc 10.11.2018.

    Taj dio ceste je nocna mora svakog vozača, pješaka i biciklista po noći! Nema nogostupa...polje s jedne i druge strane pa ti izljeću životinje pred auto, ak je pješak neosvjetljen ne vidiš ga sve dok ne dojdeš do njega.

  • 10.11.2018.

    Naravno, nema nogostupa, nema javnog prijevoza. Da nema najviših općinskih i državnih poreza mislili bi da je pješak pregažen u Afričkoj Gani. Osim ako i tamo do sadanisu napravili nogostupe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare