To je to što me zanima!

U pucnjavi u američkoj školi dvoje ranjenih, napadača ubili

Učenik te škole, identificiran kao Austin Rollins, zapucao je iz pištolja na bivšu djevojku (16), pokazuju prvi rezultati istrage. Ranjen je i četrnaestogodišnji učenik
Vidi originalni članak

Mladić (17) je u utorak zapucao u američkoj srednjoj školi ranivši dvije osobe, nakon čega ga je zaštitar ubio. Pucnjava se dogodila u školi u saveznoj državi Marylandu, blizu Washingtona, u utorak ujutro, na početku nastave.

Učenik te škole, identificiran kao Austin Rollins, zapucao je iz pištolja na bivšu djevojku (16), pokazuju prvi rezultati istrage. Ranjen je i četrnaestogodišnji učenik.

Zaštitar u toj školi u Great Millsu s oko 1.600 učenika, pucao je u Rollinsa koji je uzvratio, rekao je lokalni šerif Tim Cameron.

Dvoje ranjenih učenika su prevezeni u bolnicu. Dječak je "stabilno", dodao je šerif Cameron.

No djevojka je primljena na odjel intenzivne njege i ima "ozljede koje mogu biti smrtonosne", rekao je.

Istragom će se utvrditi motivi napada.

Pucnjava se dogodila četiri dana prije velikog nacionalnog skupa u Washingtonu protiv napada vatrenim oružjem. Napad će potaknuti i aktualnu raspravu o naoružavanju profesora i o povećanju broja zaštitara u školama.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Evsevije Filaret 21.03.2018.

    i još, sve što ću reći jeste - problem, reakcija - rješenje. ukoliko ima onih kojima kritičko promišljanje nije SASTAVNI dio njihovog DNK, javite, pojasnit ću:)))

  • Evsevije Filaret 21.03.2018.

    onak, na prvu... "G", "east" (istok)., "246" - 6 6... makaki, same "slučajnosti" :DD spavajte i dalje.

  • TežakŽivot 21.03.2018.

    nek povečaju broj zaštitara i gotovo, ljudi će se zaposliti a nastavnike ne moraju dodatno zamarati obukom za vatreno oružje i administracijom što smiju i kada smiju i kako reagirati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare