To je to što me zanima!

U pucnjavi u centru Beograda ubijen je brat Luke Bojovića

Nepoznati napadač s 15 metaka je ubio Nikolu Bojovića, osumnjičenog za pranje novca i trgovinu narkoticima. Njegov brat Luka jedan je od vođa Zemunskog klana
Vidi originalni članak

U pucnjavi u centru Beograda u ponedjeljak je, prema neslužbenim informacijama, ubijen Nikola Bojović, brat jednog od vođe Zemunskog klana, Luke Bojovića, piše Press.

U atentatu u Ulici carice Milice, nepoznati napadač u Bojovića je ispalio 15-ak metaka. Prišao mu je s leđa te ispalio metak u potiljak, a zatim ga izrešetao dok je još ležao na tlu. 

Promet je tim dijelom Beograda bio blokiran, a policija je obavila očevid.

Nikola Bojović je zajedno sa suprugom Luke Bojovića, Barbarom i još 22 člana kriminalne skupine iz Srbije, Hrvatske i BiH osumnjičen za pranje novca i trgovinu narkoticima. Priveden je u listopadu prošle godine, u sklopu velike akcije španjolske policije.

Nikola i Barbara Bojović pušteni su iz pritvora u Alicanteu nakon dvadeset dana.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • user_54965 30.04.2013.

    Idu na pokop

  • Robert Plant 29.04.2013.

    Za pripadnike Zemunskog, Surcinskog, Duvanskog ili No-Name klana, Dina Pokrovaca, Bagarica, i svih njima slicnih nemam ni trunke sazaljenja. . Sto su trazili, to su i dobili. Netko prije, netko kasnije. Zao mi je ovih nesretnih djevojaka u Slavonskom Brodu, zao mi zrtava teroristickog napada u Bostonu, zao mi je svih nevinih ljudi, ali ovakvih hovana mi nije zao.

  • user_264738 29.04.2013.

    kako sam nesretan u 3pm!

Komentiraj...
Vidi sve komentare