To je to što me zanima!

U Puli gurnuo ženu kroz prozor, sud mu odredio istražni zatvor

Županijski sud u Puli je stoga prihvatio prijedlog Županijskog državnog odvjetništva i 40-godišnjaku odredio istražni zatvor zbog osobitih okolnosti koje upućuju na opasnost da će isti ometati kazneni postupak
Vidi originalni članak

Županijsko je državno odvjetništvo u Puli 26. siječnja ispitalo 40-godišnjeg hrvatskog državljanina i donijelo rješenje o provođenju istrage protiv okrivljenika zbog počinjenja kaznenog djela protiv života i tijela pokušajem ubojstva.

Podsjećamo, muškarac je 23. siječnja između 19,15 i 19,30 sati, u stanu u Puli, a kojega je koristila 39-godišnja žena, u nakani da ju liši života nakon verbalne prepirke i prijetnje, gurnuo kroz otvoreni prozor sa visine od 3,60 metara od tla, pri čemu je ona zadobila teške tjelesne ozljede te je prevezena na bolničko liječenje. 

IMA TEŠKE OZLIJEDE Pula: Posvađao se sa ženom (39) pa je gurnuo kroz prozor

Županijski sud u Puli je stoga prihvatio prijedlog Županijskog državnog odvjetništva i 40-godišnjaku odredio istražni zatvor zbog osobitih okolnosti koje upućuju na opasnost da će isti ometati kazneni postupak utjecajem na svjedokinju, odnosno žrtvu ovog kaznenog djela. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare