To je to što me zanima!

U Puli u zrak dignuli bankomat: Ipak nisu uspjeli ukrasti novac

Nepoznati počinitelj je uporabom eksplozivne smjese plina izazvao eksploziju i oštetio Euronetov bankomat, no nije uspio otuđiti novac. U događaju nitko nije ozlijeđen
Vidi originalni članak

Policija traga za nepoznatim počiniteljem koji je u subotu oko 3 sata, u Ulici Baližerka na Puntiželi kraj Pule, pokušao provaliti u samostojeći bankomat.

Naime, dotični je uporabom eksplozivne smjese plina izazvao eksploziju i oštetio Euronetov bankomat, no nije uspio otuđiti novac. U događaju nitko nije ozlijeđen, ali je nastala zasad neutvrđena materijalna šteta.

VIDEO: SVE SE ZATRESLO Raznijeli bankomat kod Poreča: 'Izletjela sam van u spavaćici'

Podsjetimo, isti netko je pokušao dignuti bankomat u zrak i 30. listopada u Vabrigi kraj Poreča. I tamo je lopov pogriješio u omjeru smjese plina i zraka, jer iz bankomata Hrvatske poštanske banke nije uspio doći do većine novca. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 24.12.2019.

    Jedva čekam vijest: dignuli sabor u zrak

  • najiram 10 24.12.2019.

    pa i ti su neki ludi lopine digli ga u zrak...pa nisu mogli doći do plijena l u njemu...moraš biti lud da sef zdigneš u zrak i onda pod njim skačeš...čisti amateri...to se tak ne dela...treba ga odklenuri i kulturno no na zemlji ga kulturno na zelji isorazniti lovu...de si videl da neko prazni sef u zraku... jedino ako ima krila... da su pili red bulja možda bi dobili krila...ovak .morali su ga spustiti dolje...i onda ga isprazniti...pa poslije podići u zrak nek se muće bankari da ga spuste dolje...oćito neki neobrazovani lopine tamo sa istoka...

  • wooly 23.12.2019.

    Nista od bozicnice.

Komentiraj...
Vidi sve komentare