To je to što me zanima!

U punom galopu konj je skočio u gledalište i pregazio ljude

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Džokej Alfred pao je sa konja Banna Strand, koji je skrenuo sa staze. Nastavio je juriti prema gledalištu. Kao od šale preskočio je visoku ogradu i počeo gaziti ljude
Vidi originalni članak

Utrka konja u australskom Warrnamboolu tek je počela, a gledatelji su zdušno navijali za svoje favorite. Nakon samo nekoliko metara džokej Alfred pao je sa svog konja. Banna Strand nastavio je u galopu trčati bez džokeja i skrenuo s trkališta. Jurio je prema visokoj ogradi koja ga je dijelila od publike. Preskočio ju je kao od šale i nastavio galopirati kroz gledalište ostavljajući za sobom ozlijeđene ljude. Gazio je sve pred sobom. Nastao je kaos, gledatelji su počeli vrištati, a djeca i žene plakati. Troje gledatelja prevezli su u bolnicu, a među njima je bila dvogodišnja curica, djevojčica (12) i žena (80) koje su zadržali na liječenju. Djevojčici (2) je pukla ključna kost, a staricu su poslali na rendgen kuka i ramena. Tinejdžerica je pak prošla s lakšim ozljedama noge. Ozlijedio je ukupno sedmero ljudi.

- Bilo je strašno. Čula se samo vriska ljudi. Vidjela sam majku kako s poda podiže curicu kojoj je šikljala krv iz vrata. Uspaničeni roditelji trčali su naokolo tražeći svoju djecu. Nakon što je prošao kroz gledalište konj je nastavio trčati dalje - rekla je za Herald Sun svjedokinja nesreće. 

Konja su zaposlenici uspjeli zaustaviti neposredno prije izlaza iz trkališta. Zbog nesreće će pokrenuti istragu, a iz trkališta Victoria kažu kako su ogradu, koju je konj preskočio, postavili na to mjestu samo kako bi izbjegli ovakve nesreće.  

Idi na 24sata

Komentari 16

  • GoranRadic 06.05.2011.

    konju

  • nefer 05.05.2011.

    ili je nafuran nečim ili ga dugo nisu vodili na parenje.. .. a trebaju ga prekfalificirati za preponska takmičenja..

  • dino_92 05.05.2011.

    na kakav način ljudi stradaju, samo nek se mala čim prije oporavi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare