To je to što me zanima!

U R. Srpskoj osnovali su udrugu za obuku četnika

U Trebinju je osnovan Inicijativni odbor četničke organizacije čiji je cilj obrazovati sto tisuća mladih četnika u idućih deset godina
Vidi originalni članak

U Trebinju je u utorak osnovan Inicijativni odbor nevladine organizacije "Srpski četnički pokret Republike Srpske". Organizacija će biti registrirana kao udruga građana, a jedan je od ciljeva obuka mladih četnika zbog čega će biti osnovani i nastavni centri u Trebinju, Banjoj Luci i Istočnom Sarajevu. Ideja je godišnje obrazovati deset tisuća mladih četnika. Inicijativni odbor ima 107 članova, a predsjednik je srpski četnički vojvoda i pripadnik Srpske radikalne stranke Siniša Vučinić.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • siptarcina 23.07.2009.

    Vidi se da je Jože upućen , zaboravio je spomenuti oba balkanska rata , zatim oba srpska ustanka , ali nije nabrojio ratove srba protiv hrvata , spomenuo je Bosnu gdje su hrvati valjda bili pozitivci , kao branili svoje , a što su bili srbi , kojih je prije rata bilo triput više , oni su valjda bili agresori na svoja imanja , prvi svjetski - ratuju srbi ali protiv koga ? Protiv Austro-Ugarske i slugana ( hrvata ) . Drugi svjetski srbi zajedno sa hrvatima , te ustaše kao Hitlerovi janičari kolju srbe , židove , cigane , i na kraju ovaj najzadnji gdje ratuju srbi iz Hrvatske sa hrvatima a pošto su obe nacije iz istog državljanstva rat kao takav ima sve elemente građanskog . I riječ dve o slovencima i albancima , zar su oni hrvati , jer tako ispada pošto ih spomije Jože u srpsko - hrvatskim sukobima ? Dakle Jože uzmi ti koju knjigu pa pročitaj .

  • mlatimudan 22.07.2009.

    Ne tribamo se mi sikirat za te četnike.Neka oni dođu i opet će bižat na trktorima.Srbi sitite se kraja oluje i dozovite se pameti nikad niste bili ratnici vi ste samo skupine pijančina.

  • luna2 22.07.2009.

    šiptarčina je definitvno š i p t a r č i n a ,to je njihovo razmišljanje o hrvatima i hrvatskoj... na kamione i sve ih poslat za albaniju -pa nek tam se ku..e!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare