To je to što me zanima!

U Rajićevoj ćeliji na Bilicama štrajkaju glađu zbog korone

Željko Rajić (35), uhićen je prošle godine u obračunu policije s narkomafijom u Splitu, dok ministar Bošnjaković tvrdi da u zatvoru na Bilicama nema nikakvog razloga za štrajk
Vidi originalni članak

Dvadesetak pritvorenika zatvora na Bilicama i u petak su štrajkali glađu. Štrajk je počeo u srijedu u ćeliji u kojoj je, neslužbeno doznajemo, Željko Rajić, osumnjičen da je šef zločinačke organizacije koja je organizirala pokušaje ubojstava, iznude, otmice... 
Štrajku su se potom u četvrtak pridružili pritvorenici iz još dvije sobe. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Kao razlog odbijanja hrane navode strah od korona virusa, odnosno ulaska virusa u zatvoreni sustav u kojem smatraju da oni osobno ne mogu sami sebe zaštititi, kao i da u ovo vrijeme žele biti sa svojim obiteljima - potvrdili su iz Ministarstva pravosuđa za Slobodnu Dalmaciju. 

Ministar pravosuđa Dražen Bošnjaković u četvrtak je na sjednici Vlade ustvrdio da “nema razloga za štrajk” te je pozvao da se prestane sa štrajkom. 

MAJKA U SAMOIZOLACIJI Beroš: Bilo je nepravilnosti u postupanju u slučaju u Gorici

- Uvedene su sve mjere sigurnosti i higijene, kontrola ljudi, zabranjeni ulasci i korištenje pogodnosti kako se ne bi unio virus u sustav - naglasio je Bošnjaković. 

Kako neslužbeno doznajemo pravosudni policajci u splitskom zatvoru imaju zaštitne maske i rukavice, zatvorenici koriste antiseptička sredstva i tuširaju se svaki dan. Problem bi mogao nastati ako netko od pravosudnih policajaca oboli od korona virusa. 

Idi na 24sata

Komentari 43

  • garavuso 02.04.2020.

    najbolja ideja bila bi poslati nekoga s koronom među njih

  • kike1 29.03.2020.

    Haha .. nada je čudo.. nada kad se pretvori u maštu. Oni misle da ce ih korona spasit, čuj ti to oces van zbog korone hehe.i kad bi ih pustili naselili bi bosnu imaju oni plan u glavi.

  • Hrvat1979 29.03.2020.

    Kad su radili gluposti otimali ljudima tukli kamatarili dilali nije ih strah bio sad ih je strah,mos si mislit!

Komentiraj...
Vidi sve komentare