To je to što me zanima!

U raketnom napadu Izraelci su ubili trudnicu i djevojčicu (2)

U pojasu Gaze je pak jedna Palestinka aktivirala auto bombu, priopćila je izraelska policija. U eksploziji je lakše ozlijeđen jedan policajac, a ona je u kritičnom stanju.
Vidi originalni članak

Sukobi između Izraela i Palestine se nastavljaju, a u posljednjem zračnom napadu Izraelaca ubijena je 30-godišnja trudnica i njezina dvogodišnja kćer.

Izraelci su, naime, bombardirali uporišta militanata Hamasa u pojasu Gaze, a ciljana meta im je bilo skladište oružja.

U pojasu Gaze je pak jedna Palestinka aktivirala auto bombu, priopćila je izraelska policija, piše AP. U eksploziji je lakše ozlijeđen jedan policajac, a ona je u kritičnom stanju.

Policija je sumnjivu ženu zaustavila nakon čega im je ona rekla "Bog je velik" te aktivirala bombu.

Vođa Hamasa u Gazi Ismail Hanija pozvao je Palestince na odvažniju borbu protiv Izraelaca, nazvavši posljednji val nasilja u Jeruzalemu i na okupiranoj Zapadnoj obali kao početak novog ustanka ili intifade.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • ŽeljkoMikolčević 13.10.2015.

    Grijeh je što nacija koja je najviše propatila kroz stoljeća, drži cijeli jedan narod u getu, koji je zamislite, sličan onome u Pragu u vrijeme WWR II

  • nocni_kupac 11.10.2015.

    Hitler je ipak znao sto radi , samo steta nije isao poslom do kraja! Ovi sadasnji Khazaari gori su od Hitlera!Hrvatski Zidovi po krvolocnosti jako su slicni Khazaarima u Izraelu! Idete li Vi iz ZOZ-a vikendom na unistavanje Palestinaca????

  • Gvendalina- RUža 11.10.2015.

    Koja im je to intifada po redu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare