To je to što me zanima!

U reality su uveli nasilnika koji je pretukao djevojku

Scenaristi njemačkog realitya željeli su "začiniti" emisiju. U nju su poslali problematičnog Haruna. On se posvađao sa Denise (19) koju je pretukao
Vidi originalni članak

Njemačka televizijska kuća Sat1 je za potrebe realitya 'Super profesori' ubacila u razred, kojeg su snimali, problematičnog mladića koji bi trebao 'zahuktati' atmosferu. Zbog njega je Denise (19) iz emisije izašla u masnicama, a problematičnog Haruna (21), koji je naknadno došao, policija je privela. Njih dvoje posvađali su se zbog Harunova prijatelja pred cijelim razredom. Nakon što su se strasti smirile, Harun je nastavio provocirati Denise i vrijeđati ju. Njoj je prekipjelo i opsovala ga je. Podivljali mladić opalio joj je tada šamar, uhvatio ju za kosu i glavom joj udario o stol. Kamera je tada počela snimati drugu sobu. No, u jednom trenutku vidi se kako prijateljice pomažu ranjenoj Denise.
- Bilo je strašno - rekla je za Bild šokirana i pretučena Denise. Policija je Haruna zadržala u pritvoru. Nasilnikova bivša djevojka rekla je kako su Haruna i prije pritvarali zbog ekstremno nasilničkog ponašanja. Njemačkoj javnosti nije jasno zašto su bivšeg osuđenika uveli u reality.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • sreca35 29.06.2009.

    @fium333 Ti si moj heroj. Konacno netko da se stavi u odbranu zena. :)

  • fiume333 29.06.2009.

    bas i nisi neka faca cim dizes ruku na zene.volio bi da se sretnemo oci u oci,pa onda pokazi sta znas

  • demmy 29.06.2009.

    Sad če naše televizije dobit ideju za novi reality show ,ali samo za poznate i slavne za njih su veče šanse da če se pograbit,,,,;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare