To je to što me zanima!

U Reki poginuo mladi vozač motocikla: Sletio je s ceste

Nesreća se dogodila u Ulici Stjepana Radića, a 20-godišnji vozač je od udarca zadobio ozljede od kojih je na mjestu događaja preminuo. U tijeku je očevid
Vidi originalni članak

Mladi vozač motocikla poginuo je u subotu u naselju Reka u Koprivničko-križevačkoj županiji oko 18,45 sati kad je sletio motociklom s kolnika. 

Nesreća se dogodila u Ulici Stjepana Radića, a 20-godišnji vozač je od udarca zadobio ozljede od kojih je na mjestu događaja preminuo.

U tijeku je očevid, izvijestila je Policijska uprava koprivničko-križevačka.

 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • ichbin2 24.07.2016.

    apsolutno bi trebalo zabranit proizvodnju i prodaju motora za vozit po cesti, neka samo rade za cross a ne tamo da se naguravaju s autima pa ludo voze, guraju se i morma im se ugibati i još kad me zadene ispadnem kriv a onda oni mamlazi sa onim prdekalima od 50 kubika jedva ide a bući ko formula, njih bi najradije pogazio koliko iritiraju i smetaju. garant se i ovaj bečar vozil po znaku.

  • Old Kresoje 24.07.2016.

    Oni znakovi sa nekim čudnim brojkama 50,60,70,80 se odnose i na motoriste.

  • ZZ on top 24.07.2016.

    Moj prijatelj ima 63 godine i sada vozi Harley. Vozi motore od svoje 16 godine. Jedna je njegova izjava prava istina: "Tko se nije razvalio sa motora, samo se nije dovoljno dugo vozio" Iskrena sućut obitelji!

Komentiraj...
Vidi sve komentare