To je to što me zanima!

Automobil sletio u rijeku Dobru u Karlovcu, u njemu našli tijelo

Prema neslužbenim informacijama automobil je na lokalnoj cesti u lijevom zavoju sletio van kolnika na strmu obalu rijeke gdje je udario u stablo, prevrnuo se na krov i upao u rijeku
Vidi originalni članak

U tijeku je izvlačenje automobila koji je u nedjelju oko 15.40 sati uočen u rijeci Dobri u Tomašnici kod Karlovca. Na terenu su djelatnici HGSS-a, ronioci, vučna služba i policija kojima izvlačenja vozila otežava brza i nabujala rijeka.

Prema neslužbenim informacijama automobil je na lokalnoj cesti u lijevom zavoju sletio van kolnika na strmu obalu rijeke gdje je udario u stablo, prevrnuo se na krov i upao u rijeku. U vozilu su pronašli tijelo zasad nepoznate osobe.

Tijekom poslijepodneva automobil je u rijeci uočio mještanin Zadobarja, naselja s druge strane rijeke.

- Sin je poslijepodne otišao do rijeke i u vodi vidio kotač automobila, radi se o nekom manjem, novijem autu. Ne znamo o kome se radi. Jutros sam oko pola pet ujutro čuo neki udarac, kao da je nešto lupilo, no da li se to čulo slijetanje auta ili nešto drugo, ne znam – rekao je mještanin Zadobarja.

 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • najiram 10 02.10.2017.

    opet je automobil letio i nije sletio na cestu nego u rijeku...dokle će ta motorna vozila letjeti a ne voziti...i zbog neprlagođene vožnje se odvezao u rijeku dobru...koja baš i nije bila dobra..za putnike i vozaća automobila..koji nije prilagodio vožnju uvjetima puta...ovako nije prilagodio let uvjetima ceste pa lijepo saletio...

  • 02.10.2017.

    Zar taj auto nema tablice da se ustanovi vlasnik i indentitet pronadjene osobe.???

  • Sapir 02.10.2017.

    Ljevičari kažu da je lijevi zavoj desničari da je desni ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare