To je to što me zanima!

U Rovinju muškarac bježao na skuteru: Imao marihuanu kod sebe, udario je policajca u glavu

Policajci su priveli počinitelja u policijsku postaju te je utvrđeno kako se radi o 29-godišnjem državljaninu Bosne i Hercegovine koji je kod sebe imao dvije vrećice s ukupno 2.85 grama marihuane
Vidi originalni članak

Jedan policajac je lakše ozlijeđen tijekom sukoba dvojice 31-godišnjih muškaraca u Puli. Muškarci su se u petak potukli u Parku Franje Josipa, a policajci su pokušali smiriti situaciju.

Tada je jedan od muškaraca staklenom bocom krenuo prema policajcu. Oni su upotrijebili sredstva prisile i priveli počinitelja.

- Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je 31-godišnjak počinio kazneno djelo prisila prema službenoj osobi te se protiv njega podnosi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u redovnom postupku - priopćila je PU istarska.

Istog dana, oko 19.15 sati, policajci su u Ulici Matea Benussija u Rovinju primijetili električni skuter s dva sumnjivca. Počinitelji su se uputili u bijeg, a policija ih se sustigla. Jedan od muškaraca na skuteru potom je policajca udario šakom u lice.

Policajci su priveli počinitelja u policijsku postaju te je utvrđeno kako se radi o 29-godišnjem državljaninu Bosne i Hercegovine koji je kod sebe imao dvije vrećice s ukupno 2.85 grama marihuane.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • antifavakser 02.08.2022.

    "udario policajca u glavu"?!?! hajd nek cujem i poneku dobru

  • Greša 02.08.2022.

    Ovaj je baš pametan. S 3g bi ga možda i pustio. U najgorem slučaju bi dobio kaznu, platio i adio. Sad će lijepo provesti sezonu u zatvoru. :D

  • T'jt-šmznm 02.08.2022.

    Ja bi tu količinu vutre u bijegu srolao i ispušio prije nego me ulove 😅

Komentiraj...
Vidi sve komentare