To je to što me zanima!

U ruskom napadu na restoran u Kramatorsku poginulo najmanje troje, a ozlijeđeno najmanje 25

Udari su se dogodili sredinom večeri. Na fotografijama objavljenim na društvenim mrežama vide se dijelovi nekih zgrada pretvorenih u ruševine
Vidi originalni članak

Dvije ruske rakete pogodile su u utorak restoran u gradu Kramatorsku na istoku Ukrajine i pritom su poginule najmanje tri osobe, rekao je viši dužnosnik, a na mjestu događaja su hitne službe koje pokušavaju doći do stradalih.

Andrij Jermak, predstojnik ureda predsjednika Volodimir Zelenskog, objavio je na Telegramu da je 25 ljudi ozlijeđeno, među kojima i dijete. 

RAZGOVARAT ĆE SA SAVEZNICIMA Poljski predsjednik: Premještaj Wagnerovaca i Prigožina u Bjelorusiju loš znak za nas

- Prije samo pola sata dva su projektila pogodila grad Kramatorsk- rekao je guverner Donjecke oblasti Pavlo Kirilenko ukrajinskoj televiziji.

- Sada radimo na utvrđivanju broja ranjenih i eventualno mrtvih. Ovo je centar grada. To su bili restorani prepuni civila.

Udari su se dogodili sredinom večeri. Na fotografijama objavljenim na društvenim mrežama vide se dijelovi nekih zgrada pretvorenih u ruševine.

MUTNA IGRA Lukašenku u Bjelorusiju stižu nuklearno oružje i paravojska

Kramatorsk je veliki grad koji se nalazi zapadno od prve linije bojišnice u Donjeckoj oblasti i vjerojatno ključni cilj u svakom ruskom napredovanju na zapad u pokušaju da zauzme cijelu regiju.

Grad je bio česta meta ruskih napada, uključujući napad na gradsku željezničku postaju u travnju 2022. u kojem su poginule 63 osobe.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Antifašistaaa 28.06.2023.

    Mrtvaca ima puno više, cijeli dan vojna vozila pevoze mrtve plaćenike.

  • Andrija treći 28.06.2023.

    Pokažite snimke,svi gosti restorana muškarci u najboljim godinama i govore engleski,😆😆,to je očito restoran za muškarce jer nema žena🤭🤭, dobili dečki odmah u startu po piksi, 🤭🤭

  • Kofke 28.06.2023.

    Kakva sprdačina od ruske vojske i države kada kriminalac Prigožin uvodi reda.....lijepe vijesti dolaze iz Ukrajine Azovsko more se već vidi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare