To je to što me zanima!

U ruskom veleposlanstvu našli skoro 400 kilograma kokaina...

Bila je ovo jedna od najzahtjevnijih državnih operacija koje se odnose na drogu. Kokain nikad nije otišao prema Rusiji, zamijenili smo ga brašnom, izjavila je argentinska ministrica sigurnosti
Vidi originalni članak

Argentinska i ruska policija su u zajedničkoj akciji zaplijenili 389 kilograma kokaina u ruskom veleposlanstvu u Buenos Airesu. Istraga je trajala godinu dana.

Uhićeno je šest osoba koje su diplomatskim putem u Rusiju krijumčarile kokain vrijedan oko 60 milijuna dolara.

- Bila je ovo jedna od najzahtjevnijih državnih operacija koje se odnose na drogu. Kokain nikad nije otišao prema Rusiji, zamijenili smo ga brašnom - rekla je argentinska ministrica sigurnosti Patricia Bullrich.

Za još jednim osumnjičenikom izdana je tjeralica.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • histria0@yahoo.com 01.03.2018.

    Ja pustim velike nokte pa ispod njih uguram po gram droge i pronađu mi, a Putinu voze avionom u vrećama kao da voze cement. Vidim ja da je Putin u zadnje vrijeme nešto dobre volje.

  • MarioMarca 25.02.2018.

    Samo idioti misle da drogu svercaju ljudi vlade su glavni dileri dovoljno da se nekog informira o Opiumskim ratovima engleska stoka trpala sav Opium u kinu kako bi ih unistili pa kad nisu uspjeli opiumom probali su s Heroinom koji su njemaci Bayern taman proizveo za skidanje s Opiuma i da Tamo gdje je zakon strozi ko kodnas Tamo je droga skuplja jer stoka Politicka moram si za radit crne fodove Malo izdilat i za kokurenciju imaju zakon

  • Pošten ko političar 24.02.2018.

    Opet se Rusi dopingiraju...

Komentiraj...
Vidi sve komentare